За нас

Екипът на „Без Мишка” съчетава в себе си уникална комбинация между ентусиазъм и стремеж към полезното и приятното. Това, което правим тук, е нещо странично, но направено с желание. Надяваме се, че сме постигнали целите си или поне, че работим в тази посока. Също така и не забравяме, че заедно с нашите потребители и ние се учим наравно с тях. Това е и основната идея, която стои зад проекта - „Нека се учим един от друг”!

А по-долу е представен нашият екип:

Огнян Рангелов - Ръководител на проекта, администратор на хостинга и на пощенския списък

Георги Димитров - Дизайнер на логото

Георги Живанкин - Администратор на сайта

Интересите са ми насочени главно в сферата на информационните технологии, интернет, уеб дизайн, мрежи и музика. Занимавам се с компютри от малък и се радвам, че помогнах в изграждането и развитието на сайта „Без Мишка”. Ще бъда ваш администратор , така че спокойно може да ми мрънкате на главата за всички проблеми или желания, свързани със сайта.
Ако искате да научите повече за мен, посетете моят личен Интернет сайт: http://georgijivankin.com

Негослав Събев - Консултант

Интересите ми са разнообразни, но тук ще спомена само компютри и музика. Работя като масажист, и се радвам, че физическият труд не ми е изпил мозъка, за да мога да напиша някое и друго ръководство за Вас. Радвам се, ако успявам да Ви бъда полезен като част от този екип.

Петър Рангелов - Техническа поддръжка / Консултант

CMS и IT - поддръжка, консултант по нови технологии, превод на ръководства.

А по-долу са хората, който бяха част от нашия екип. Благодарим Ви!

Яна Цветкова - Отговорник по съдържанието (от април 2008 до юли 2009)
Костадин Колев - Отговорник по съдържанието (от септември 2008 до октомври 2011)

Ще се радваме и вие да станете част от нашия екип, независимо от къде сте и с какво се занимавате. Свържете се с нас оттук, ако искате да бъдете полезни и същевременно да научите нещо повече.

Автор: Огнян Рангелов
Дата: 1 юни 2006
Последна промяна: 28 юни 2016


Warning: Table './bezmishka/watchdog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, variables, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '%message in %file on line %line.', 'a:4:{s:6:\"%error\";s:12:\"user warning\";s:8:\"%message\";s:328:\"Table './bezmishka/accesslog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed\nquery: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('За нас', 'node/7', '', '54.92.167.9', 0, 'Uj,JNG2o9j61TzL2d,zf22', 91, 1493122698)\";s:5:\"%file\";s:66:\"/home/bezmishka/bezmishka.org/modules/statistics/statistics.module\";s:5:\"%line\";i:63;}', 3, '', 'http://bezmishka.org/about', '', '54.92.16 in /home/bezmishka/bezmishka.org/includes/database.mysql.inc on line 135